Totallösningar 

inom bygg & inredningar

för alla,

privat som företag

 

Kontaktuppgifter

Saltviks Bygg

Saltviksvägen 24

246 32 Löddeköpinge

0707-78 14 32

saltviksbygg@telia.com

info@saltviksbygg.se

Länkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2011 LA Studio Graphic  
Välkommen till Saltviks Bygg & Inredning

  ROT-avdraget

  Passa på att utnyttja möjligheten till ROT-avdrag! På arbetskostnader upp till 100 000 kronor per år kan du få tillbaka maximalt hälften i form av skattereduktion genom den så kallade

   

  Fakturamodellen

  ROT-avdraget gäller för renovering/underhåll, ombyggnad samt tillbyggnad och kan utnyttjas av småhusägare och bostadsrättsinnehavare. HÄR hittar du Skatteverkets förteckning över vad du kan få respektive inte kan få ROT-avdrag för.

  Tänk på att för bostadsrättsinnehavare gäller bara avdraget för arbeten som sker inomhus i bostadsrätten - inte utomhus på tomten.

  Steg-för-steg hur du går tillväga för att få ROT-avdraget

   1. Du kommer överens med oss om att det är husarbete som skall utföras (dvs giltigt för ROT-avdrag). Var också beredd att visa oss information om hur mycket du dittills under året utnyttjat av den maximala skattereduktionen för husarbete. Sådan information kan du hämta hos Skatteverket.
   2. Du lämnar oss dina personuppgifter som skall skrivas på den slutliga fakturan för att den skall kvalificera för ROT-avdrag.
   3. Du får uppgifter om vårt företags namn, adress, organisationsnummer och F-skattsedel. För att du skall få ROT-avdrag måste de företag du anlitar ha F-skatt.
   4. Vi utför arbetet hos dig efter överenskommelse.
   5. Du betalar oss halva arbetskostnaden (eller mer om du närmar dig eller har överskridit gränsen för preliminär skattereduktion på 50 000 kronor). Resterande del får vi av Skatteverket. Spara fakturan eller kontantkvittot till deklarationen

Vill du veta mer om ROT-avdraget kan du besöka följande webbplatser:

www.rotavdrag.se

www.skattreduktion.se

Regeringens information om ROT-avdrag

Skatteverkets information om ROT-avdrag

            Skatteverkets information om Fakturamodellen

OBS!
Vi reserverar oss får eventuella felaktigheter eller skrivfel i texten ovan. Kolla alltid upp uppgifterna för ROT-avdrag på egen hand hos Skatteverket innan du sätter igång!